Onze kinderopvang goed bereikbaar voor de Noorderplassen

Kinderdagverblijf De Elsen is een kleinschalig kindercentrum in Almere met twee horizontale groepen, een baby/dreumesgroep voor kinderen van 0 tot 1,5 à 2 jaar en 1 peutergroep voor kinderen vanaf 1,5 tot 4 jaar. Ons Kinderdagverblijf in Almere is gelegen op een prachtige locatie midden in het groen, met vrij uitzicht op stadsweiden waar paarden en andere boerderijdieren grazen.

Vanuit de Noorderplassen in Almere is Kinderdagverblijf De Elsen gemakkelijk bereikbaar.
Komende uit de Noorderplassen rijdt u via de Boegdreef richting Almere Stad en gaat u onder de Hogering door (2 rotondes rechtdoor) richting Almere Centrum. Bij de eerste afslag links rijdt u de Kruidenwijk binnen, waar ons kinderdagverblijf zich bevindt. Vanuit de Noorderplassen is dit slechts 5 tot 10 minuten met de auto.


Van de Noorderplassen Almere naar Kinderdagverblijf De Elsen


Hieronder vindt u een reistijdindicatie van verschillende gebieden in Noorderplassen West naar onze kinderopvang:

- Vanuit het midden van Noorderplassen west (kruispunt Kombuis/Grootzeil) naar Kinderdagverblijf De Elsen:
  2,5 KM / 6 minuten;

- Vanuit het noorden van Noorderplassen west (kruising Grootzeil/Octant) naar Kinderdagverblijf De Elsen:
  4,1 KM / 8 minuten.

Woont u in Noorderplassen en bent u benieuwd naar uw eigen reistijd naar onze opvang? U kunt op de locatiepagina van Kinderdagverblijf De Elsen uw eigen routebeschrijving maken.
Kleinschalige kinderopvang in Almere


KDV De Elsen is een kleinschalig kinderdagverblijf in Almere. Wij zijn gevestigd op een prachtige locatie naast stadsboerderij. Meer informatie nodig? U kunt ook contact opnemen.
×